Over koetjes en kalfjes

Huisfotograaf

6 reacties

In een week had ik vier klussen als huisfotograaf. Het lezen van andermans/-vrouws blogs schoot er hierdoor helemaal bij in. De Bibliotheek op school is een landelijk concept. Het is een samenwerking tussen bibliotheken en onderwijs en het doel is om de taalvaardigheid, leesmotivatie en informatievaardigheden van leerlingen te verbeteren. In de provincie Drenthe zijn ze druk bezig om dit concept in te voeren. Er was een masterclass – Lezen is goud, maar wat als je er niet van houdt? – over dit project georganiseerd voor onderwijzers en bibliotheekmedewerkers: masterclassDe volgende middag was ik op een persbijeenkomst. De wethouder, bibliotheek en vertegenwoordigers van 15 basisscholen uit onze gemeente tekenden een samenwerkingsovereenkomst met de Bibliotheek op school. Een paar dagen later zag ik de foto’s terug in de huis-aan-huiskrant.SAM_1933SAM_1934Woensdag was ik als fotograaf aanwezig bij de gemeentelijke Voorleeswedstrijd. De 15 deelnemers aan de wedstrijd:voorleeswedstrijd 2015En donderdagavond was ik bij een lezing van journalist en schrijver Pauline Broekema, en kon ik een exemplaar toevoegen aan mijn verzameling gesigneerde boeken.Pauline Broekemagesigneerd boekNaast het leveren van beeldmateriaal, hou ik vanaf half januari een facebookpagina bij. Omdat, naar het schijnt, bijna iedereen op facebook ‘zit’, is het voor een organisatie wel een platform om je er te profileren. Privé vind ik facebook helemaal niets, ik vind het veel te vluchtig en vooral veel te oppervlakkig. Ik hou het bij twitteren en bloggen.

Advertentie

6 thoughts on “Huisfotograaf

 1. Je bent lekker bezig, Hendrika.
  Soms probeert men mij wel eens aan te praten, dat ik bij gebrek aan Facebook en Whatsapp nergens meer bij hoor. Maar ik vind het prima, want ook ik red me uitstekend met bloggen en twitteren.

  Like

 2. Goed initiatief en jij vogt alles op de voet.

  Like

 3. Je hebt het er maar druk mee.
  Leuk om een bekende te ontdekken! 😉

  Like

 4. Een fantastisch initiatief en wat leuk dat jij de persfotograaf was. Kinderen kunnen niet vroeg genoeg lid van de Bieb worden. Mijn oudste werd lid met 6 maanden en ja … 🙂 … de resultaten mogen er zijn :D)

  Like

 5. Leuk dat je al die sessies mocht fotograferen.
  Volgens mij heb je al een mooi rijtje met gesigneerde boeken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s