Over koetjes en kalfjes

E.

4 reacties

E. Ja, wie is E.? E. is een van onze vaste inseminatoren van CRV. Afgelopen voorjaar was hij 40 jaar in dienst. Hij heeft tijdens z’n loopbaan ontelbaar veel koeien geïnsemineerd. Vandaag was zijn laatste officiële werkdag. Hij hangt de inseminatiepipet aan de wilgen en gaat genieten van zijn pensioen. Ik kon altijd ruiken als hij dienst had… – ik ken hem niet zonder sigaartje 🙂 De laatste tijd sprak ik hem weinig – hij was al veel vrij -, daarom heb ik hem niet persoonlijk kunnen bedanken. Omdat hij een van de vaste trouwe lezers van mijn weblog is, doe ik dat via deze weg. E., ook namens meneer de boer bedankt voor je inzet, we hebben je werk altijd gewaardeerd! Geniet samen van de tijd die voor jullie ligt en steek zo af en toe een geurig sigaartje op! (Afbeelding via).

4 thoughts on “E.

 1. Haa hoera er is weer een blog !Fijn , ik miste je al . De aanleiding is misschien minder fijn ( voor E wel natuurlijk ) Fijn je wer te horen Hendrika !!

  Like

 2. Wat zal die mijnheer blij zijn met je wensen en de fleurige koe met een bloemetje

  Like

 3. Dank je wel, we zullen er zeker van gaan genieten. Ik wens jou hendrika en meneer de boer veel cusses met jullie bedrijf en hopelijk treffen we elkaar nog eens.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat een leuk idee om dat via deze weg te doen. E, fijne en gezonde pensioenjaren gewenst!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s