Over koetjes en kalfjes

100ème jour d’école

6 reacties

Deze twee ballonnen lagen gistermorgen op het maïsland. Ze zijn afkomstig uit een dorp in Noord-Frankrijk – t.g.v. de 100e schooldag (met dank aan Irene voor de correctie).zwerfie-2zwerfie-3zwerfie-4De ballonnen hebben een flinke reis gemaakt. Vorige week lag deze ballon op het erf:zwerfie-1Er belanden heel wat #zwerfies op het platteland.

6 thoughts on “100ème jour d’école

 1. de ballonnen uit noord Frankrijk hebben een lange reis gemaakt, winnen vast een prijs🏆

  Like

 2. Ehm, le 100ième jour d’école is niet het 100 jarig bestaan van de school maar de 100e schooldag 😉 Ook zonder meer een feestje waard natuurlijk.
  Ga je ze een kaartje terugsturen?

  Like

 3. Jaaaaaah wat een feest 100 dagen op school en hoeveel zullen er nog volgen. Wat zullen de kinderen blij zijn met deze vondst zo ver van huis. Als ik de juf was zou ik met skype laten zien waar de ballon terecht is gekomen 😀

  Like

 4. Die hebben inderdaad een eind gevlogen

  Like

 5. Die zijn een heel eind gekomen. Het jammere is dat de meeste ballonnen veel schade aanrichten bij vooral wilde dieren zoals vogels, herten e.d. zij raken er in verstrikt of eten de resten op, daardoor ben ik ballongebruik steeds minder leuk gaan vinden. Ach ja je wordt ouder en wijzer 😉 En dat laatste brengt me op de vraag die je op mijn blog stelde: Ik heb een geweldig leuk feest gehad dat veel te snel voorbij was. Zo’n 40 lieve mensen die allemaal speciaal voor mij waren gekomen, wat een rijkdom!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s