Over koetjes en kalfjes

Herfst

12 reacties

herfst 2015 (1)Momenteel zijn de herfstkleuren op z’n mooist en met de zon erbij komen de kleuren nog mooier uit. Het was twee dagen achtereen grijs, koud en mistig. Niet echt ideale omstandigheden om de herfstkleuren te fotograferen.herfst 2015 (2)Toen ik in de Daoler Tuun was, scheen de zon.herfst 2015 (3)Ik wilde het coulisselandschap – houtwallen met o.a. oude eiken, vlier, lijsterbes, braam- en framboosstruiken – in de buurt fotograferen, maar de zon verdween.herfst 2015 (4)Het werd weer muisgrijs, niet fijn licht om te fotograferen.herfst 2015 (5)Toen ik bijna thuis was, scheen de zon weer.herfst 2015 (6)Vanmiddag kwam de herkansing. Het coulisselandschap:herfst 2015 (7)herfst 2015 (8)Deze weg met beuken is elk seizoen mooi. Nu in de herfst zijn het de prachtige, warme tinten.herfst 2015 (9)herfst 2015 (10)

12 thoughts on “Herfst

  1. Prachtige beelden van een heel mooie herfst.

    Like

  2. De laatste foto is voor mij de mooiste omdat je daar een laag standpunt hebt ingenomen en omdat een Beukenlaan in de herfst natuurlijk prachtig gekleurd is.

    Like

  3. prachtige foto’s Ik ben ook dol op de herfst !

    Like

  4. Zo lang de zon lekker schijnt, kan ik wel genieten van de herfst. Een dagje met fotogenieke mistomstandigheden mag ook nog wel, maar met het veelal grijze weer van de laatste weken was het wel een kwestie van doorbijten.
    Ik ga hier vandaag voor de eerste en vooral de laatste foto, heel mooi!

    Like

  5. Echt genieten. Of het nu de mistige foto’s zijn, of die met de zon.
    Coulisselandschappen zijn prachtig. Toen we in Wolvega woonden, zaten we er middenin.

    Like

  6. Even kijken of het vandaag echt éénrichtingsverkeer is … 😉

    Like

  7. Dat was een vervelend spelletje wat de zon en de mist met jou speelde. Gelukkig kon en ging je nog in de herkansing.
    Ik ga voor de bomenlaan, herfstkleuren en standpunt op de laatste foto!

    Like

  8. Heel mooi, die beukenlaan. Vooral op de onderste foto.

    Like

  9. Wat een lekker laag standpunt op de onderste foto. Dit jaar boffen we enorm met de mooie herfstkleuren en de warme zonnige dagen

    Like

Plaats een reactie