Over koetjes en kalfjes

Op fietse

6 reacties

Gistermiddag was ‘Festival Op Fietse’ van RTV Drenthe in de stad – ‘Festival Op Fietse’ is een twee weken durend sportief, muzikaal en cultureel evenement. Van maandag tot en met vrijdag fietsen Joris Barske en Frits Emmelkamp samen met een bekende Drent van dorp naar dorp. Ze vertrekken om 8.00 uur en finishen tussen 15 en 16 uur.’ Gisteren was de fietsgast Margriet Benak, verslaggever/presentator van RTV Drenthe.DSC01644DSC01645Voor het mooiste gebouw in de stad was een podium neergezet.DSC01658De zusjes Kannegieter – winnaars van het Drèents Liedtiesfestival 2015 – zongen het lied ‘Op Fietse’ van Skik.DSC01647DSC01680DSC01684Daarnaast waren nog een aantal activiteiten.DSC01655DSC01673Er was helaas niet veel belangstelling… .DSC01664Iedereen ging aan het eind van de tv-opnames op een ‘fietsie’.DSC01687DSC01688Vanavond is de uitzending op RTV Drenthe.DSC01678Update: de uitzending:

Advertenties

6 thoughts on “Op fietse

 1. zag je zitten, verdekt opgesteld…

  Like

 2. Een leuke serie. Mooi initiatief om te fietsen door de mooie provincie. Wij hopen dat over niet al te lange tijd ook te doen.

  Like

 3. Ik werd even op het verkeerde been gezet door de titel van dit logje, omdat ik even dacht dat het over de Drentse fietsvierdaagse ging. Ik dacht: “Hè, nu al …?”
  Dat soort gedachten komt waarschijnlijk als gevolg van het tamelijk koude voorjaar wel vaker bij me op Ik word in zekere zin overvallen door de zomer … 🙂
  Hoe dan ook, je hebt weer een mooi beeldverslag gemaakt van deze happening.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s