Over koetjes en kalfjes

Bijklusser

13 reacties

“De boerin vraagt zich de laatste tijd af hoe ik aan zo’n vieze snoet kom. Wel, ik steek m’n neus graag in precaire zaken ;-). Ik zal het maar verklappen. Ik ben druk aan het oefenen. De boerin moet de komende weken zelf maar melken, ik heb een andere bijklus… !”bijklusser (1)“Kun je al raden wat ik ga doen?”bijklusser (3)“Ik ben Grijze Piet en ga vanaf morgen Sinterklaas helpen met het bezorgen van pakjes, want dat kan ik als boerderijkat als de beste. Ik ben een witte poes met grijze vegen, is dat niet politiek correct?!!”bijklusser (2)Shhh, niet verklappen hoor dat ik het ben: dat is GEHEIM!”

13 thoughts on “Bijklusser

  1. haha, politiek héél correct!

    Like

  2. schatje !!

    Like

  3. Over zaken m.b.t. tot welke Piet dan ook doe ik geen uitspraken, voordat ik het oordeel hierover heb gehoord van onze jongste kleinzoon. 🙂

    Like

  4. Smeerpoe(t)s…

    Like

  5. Ik vind het fantastische foto’s

    Like

  6. Hahaha, wat een mooi verhaal. Met de pakjes komt het dit jaar helemaal goed.
    Prachtige foto’s erbij, op de laatste mooi met het tongetje erbij. Net alsof de poes de tong uitsteekt naar alle commotie over het Zwarte Pieten verhaal.
    Ik ben wel benieuwd waar de zwarte toet wegkomt.

    Like

  7. ….en je schoorsteen ook weer schoon? 😉

    Like

  8. Denk ik bij gelezen te zijn:
    http://www.meertens.knaw.nl/cms/nl/nieuws-agenda/nieuws-overzicht/218-nieuws-2014/144662-zwarte-piet-als-kikker-een-heel-andere-piet-uit-1886
    Blijkt de nieuwe Piet wel voor de poes te zijn.

    Ik kan het allemaal niet meer bijhouden.

    Vrolijke groet,

    Like

  9. Is hij wel te vertrouwen? Tot nu toe heb ik alleen poezen gekend die pakjes haalden (van het aanrecht van de buren of zo) en die thuis brachten. Best aardig, maar als kandidaat-Piet zak je dan voor je examen.

    Like

  10. roept een brede glimlach op

    Like

  11. bij mij mag deze zwart klusser wel door de schoorsteen komen hoor

    Like

Plaats een reactie