Over koetjes en kalfjes

Het dorp ziet sterren

7 reacties

Dalen ziet sterren (1)Dit weekend viert het dorp school- en volksfeest, een feest voor jong en oud, een feest dat 1x in de acht jaar wordt gevierd. Het thema is dit jaar: het dorp ziet sterren. Het is mooi om te zien hoe iedereen aan dit thema een andere invulling geeft. Er is een heel programma, vanmiddag was de optocht. Veel versierde wagens van de basisschool en de buurtverenigingen. Er was veel publiek. Aan kop de plaatselijke harmonie en majorettes: Dalen ziet sterren (3)Veel versierde wagens van de basisschool: Dalen ziet sterren (4)Dalen ziet sterren (5)Buurtvereniging De Bente won de publieksprijs: Dalen ziet sterren (6)Dalen ziet sterren (7) Dalen ziet sterren (8)Dalen ziet sterren (9) Dalen ziet sterren (10)Dalen ziet sterren (11)Halverwege stond de optocht een poos stil, iedereen kon even uitblazen.Dalen ziet sterren (12) Dalen ziet sterren (13)Deze lerares in het agrarisch onderwijs en boerin was de klos, zij vierde vandaag met haar vriendinnen vrijgezellenfeest: Dalen ziet sterren (14) Dalen ziet sterren (15)Dalen ziet sterren (16)Dalen ziet sterren (17)Voor een aantal praalwagens reed een mooie oldtimer:Dalen ziet sterren (18)En op de achtergrond plaspauze – dat werkte erg aanstekelijk, vooral bij de kleutergroepen ;-): Dalen ziet sterren (19)Dalen ziet sterrenHet was een mooie optocht onder zomerse weersomstandigheden.

Advertenties

7 thoughts on “Het dorp ziet sterren

 1. Leuk om te zien en mooi dat het weer meewerkte!

  Like

 2. Wat een leuke optocht.Wat heeft iedereen toch het beste van zichzelf gegeven.

  Like

 3. Aha, dus jij was achter de muziek aan. 😉
  Ziet er gezellig uit met goed verzorgde wagens.
  Waarom is het 1x per acht jaar? Dat is niet vaak.
  Hier wordt nog jaarlijks optocht gehouden maar de animo wordt steeds kleiner. Mensen hebben het te druk om zoveel uren vrijwillig nog aan een versierde wagen te werken.

  Like

  • Het is ook een keer in de acht jaar Zuidenveldfeest in het dorp = een keer in de vier jaar feest in het dorp, en dat is vaak genoeg om het leuk te houden. Elk jaar een optocht…, het zijn vaak dezelfde mensen die er voor opdraaien.

   Like

 4. wat een leuke foto ’s !!! mooi die oldtimers , waar een klein dorp groot in kan zijn he ???

  Like

 5. Gisteravond heb ik een aantal sterren op de Noordwijk gezien. Maar we waren tekort in de buurt om het centrum in te gaan. Als het goed is, fietsen vanavond onze buren de lichtjesroute, omdat die momenteel in de B&B logeren.

  Like

 6. Mooie optocht, er is duidelijk werk van gemaakt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s