Over koetjes en kalfjes

Gezocht: feedreader

11 reacties

Feed-icon2 juli j.l. is Google reader gestopt. Ik ben overgestapt op Feedly. Ik gebruik voor leeswerk regelmatig een Androidtablet en hiermee lukt het me niet om reacties op blogs te plaatsen. Ik ben verder gaan zoeken en kwam uit op The Old Reader. The Old Reader lijkt veel op Google reader, alleen deze reader reageert niet op nieuwe feeds van bloggers die op een eigen site bloggen – Blogger en WordPress geven geen probleem. The Old Reader werkt momenteel zeer traag, leest regelmatig oude feeds in, en de reader is momenteel zelfs helemaal niet bereikbaar. Het gevolg van dit alles is dat ik nauwelijks nog blogs lees… :-(. Wie weet een handige feedreader voor mij?

Advertenties

11 thoughts on “Gezocht: feedreader

 1. Ik vond het al akelige stil vanaf deze kant de laatste tijd.
  Als iPad-gebruiker ben ik zeer tevreden met Mr. Reader, of die ook beschikbaar is voor jouw tablet, weet ik niet, daar zou je even naar kunnen zoeken. In elk geval veel succes daarbij.
  We zijn met zijn allen toch maar mooi aangewezen op de grillen van die grote jongens als Google … 😦

  Like

 2. hopelijk horen we gauw weer van je prachtige verhalen Hendrika, ook ik miste je al , ook je schitterende foto’s
  Ga zo door hoor

  Like

 3. Ik snap niet dat je problemen hebt met Feedly. Ik gebruik het ook. Zowel op de pc als op de smartphone. Ook met de smartphone kan ik reacties plaatsen op de logs. Je kunt op je Androidtablet wel ‘gewoon’ de logjes lezen/bekijken?

  Like

 4. The Old Reader was toch gestopt met dienstverlening voor mensen die niet tot hun club behoren? Feedly bevalt mij ook prima, maar ja, ik doe alles via desktop. Van mij dus geen bruikbaar advies.

  Like

 5. Ik heb wel een tablet, maar nog niet zo lang, dus nog niet zo ervaren dat ik je van bruikbaar advies kan voorzien.
  Bovendien gebruik ik vooral de desktop en de laptop.
  Groetjes

  Like

 6. Netvibes. Je moet even doorzetten, maar dan heb je ook wat. Er is geen app van op Google Play, maar via de browser werkt het goed.

  Like

  • Dank voor het meedenken. Ik hou het voorlopig op lezen via Feedly op m’n tablet, dan maar even – tijdelijk?? – weinig reageren op andermans/-vrouws blogs. PS: je hebt het reageren op je weblog ‘te strak staan’, ik kan er niet op reageren helaas.

   Like

   • ok. nou ik heb eens even gekeken, maar het blijkt dat geregistreerde gebruikers incl. openid een reactie kunnen achterlaten. mogelijk lukt het wel op de pc wanneer je ingelogd bent bij Google. tijdens 23 dingen lukte het wel. (vandaar) De woordverificatie is nu wel uitgezet. ik ben benieuwd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s