Over koetjes en kalfjes

Over koetjes en kalfjes

5 reacties

kalfjesOp en om ons melkveehouderijbedrijf valt van alles te beleven. Geen dag is hetzelfde. We leven met onze melkkoeien door de seizoenen. We delen hun lief en leed. Ook groeit en bloeit en fladdert er van alles rond de boerderij en op het platteland. Daarnaast zijn er opvallende zaken die ik tegenkom onderweg, of lees in de krant of in een tijdschrift – gerelateerd aan de landbouw of aan het platteland. Daarvan zal ik vanaf nu regelmatig verslag doen. Dit weblog gaat over van alles en nog wat: ‘over koetjes en kalfjes’.

Advertentie

5 thoughts on “Over koetjes en kalfjes

 1. Bij Afanja las ik over de start van je weblog. Het ziet er veelbelovend uit. Ik zet je in m’n reader zodat ik het kan blijven volgen.
  Veel succes!

  Like

 2. Hoi Hendrika,
  Leuk dat je ook een blog bent begonnen, op en om de boerderij is tenslotte altijd wat te beleven! Ik kwam langs om de lichtende wolken te bekijken maar heb je andere logjes ook meteen gelezen.
  Enne…Hendrika een stoere boerinnen naam…haha, onze koeien heten zo hihi.
  Ik ben dus ook een fotograferende boerin en ga zeker je blog volgen, als je het goed vind want het is toch altijd leuk herkenbaar!
  (meld je ook nog even bij http://www.ikbenboerin.nl ,nog meer boerinnen bij elkaar….haha)

  Like

 3. @Sandra: Ha, dan heb je vast stoere koeien! Ik kijk ook regelmatig bij jou om het hoekje, net wat je zegt: heel herkenbaar.

  Like

 4. Hoi boerin,
  Hier een reactie van een collega-boerin uit Drenthe. Ik heb genoten van je leuke web-log en ben benieuwd waar jij in Drenthe woont. Misschien wonen we dicht bij elkaar en kunnen we eens contact maken. Ik woon dicht bij Stadskanaal op de grens van Groningen en Drenthe. Is dat bij jou in de buurt?

  Groeten,

  Adri D.

  Like

 5. @Adri: ik woon aan de andere kant.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s